Brezplačna delavnica Webmaker v Murski Soboti

Matjaž Horvat

mozilla-webmaker_logo-wordmark_RGB

Kaj? Brezplačna delavnica ustvarjanja spletnih strani Mozilla Webmaker.
Kdaj? Sobota, 12. september, od 9. do 13. ure.
Kje? Klub PAC, Lendavska ulica 5a, Murska Sobota (zemljevid).
Kako? Registriraj se tukaj.

Si želiš narediti spletno stran, pa ne veš niti kako bi začel? Imaš noro idejo za startup, vendar si popoln začetnik? Potem imaš zdaj enkratno priložnost.

Mozilla želi s projektom Webmaker na milijone uporabnikov interneta naučiti spletnih veščin in jih spremeniti v ustvarjalce. V okviru projekta potekajo brezplačne delavnice po vsem svetu, ki jih je doslej vodilo preko 10.000 mentorjev, na voljo pa so tudi zabavna orodja, ki začetnikom pomagajo razumeti, kako poteka ustvarjanje na spletu.

FF4

Druga letošnja delavnica Webmaker v Sloveniji bo potekala v soboto, 12. septembra, od 9. do 13. ure v Klubu PAC v Murski Soboti (Lendavska ulica 5a). Na njej bodo udeleženci na zabaven način spoznali kako deluje splet, ustvarili svojo prvo spletno stran in sestavili kratek video.

tehnoloski_park1

Delavnica, ki jo prireja Mozilla Slovenija v sodelovanju s Pomurskim tehnološkim parkom, je brezplačna, zaradi lažje organizacije ter omejenega števila prostih mest pa se je na dogodek potrebno prijaviti. Potrebuješ samo prenosnik in dobro voljo.