Filmarji pozor: Firefox Flicks je tu

adzilla

Mednarodno filmsko tekmovanje Firefox Flicks ponovno vabi filmarje k ustvarjanju kratkih filmov. Svet je vse bolj mobilen, ljudje pa vse bolj povezani med seboj. Tema letošnjega tekmovanja je “mobilizirajte se”, kar z drugimi besedami pomeni, povežite se med seboj, da nam bo vsem bolje. Vrednote, za katere smo se zavzemali s Firefoxom, želimo namreč zdaj prenesti tudi na mobilne naprave, s katerimi se bo na splet povezala naslednja milijarda ljudi.

Vsak objavljen filmček si bo lahko ogledalo na milijone ljudi iz vsega sveta, najboljši pa bodo prejeli tudi bogate denarne nagrade, ki jih bodo lahko porabili za šolanje, opremo ali morda naslednji kreativni projekt. Vodja žirije je sloviti igralec, režiser, producent in aktivist Edward Norton, ki si bo ogledal tudi vaš prispevek in vam lahko odpre vrata v svet Hollywooda!

Rok za oddajo filmčkov je 31. julij 2013, a ne odlašajte preveč, saj je posebna skupina nagrad namenjena zgodaj poslanim filmčkom. Za več informacij o tekmovanju, nagradah in slavni žiriji obiščite firefoxflicks.org, za navdih pa si oglejte nekaj lanskih zmagovalcev.