Firefox za iOS končno na voljo!

Lan Glad

Ste uporabnik naprave iPhone, iPad ali iPod s sistemom iOS 8.2 ali novejšim? Od včeraj naprej lahko po spletu brskate s svojim najljubšim brskalnikom! Dolgo pričakovani Firefox za iOS je namreč končno na voljo za uporabnike po (skoraj) vsem svetu, prenesete pa ga lahko iz trgovine App Store.

Tudi Firefox za iOS omogoča sinhronizacijo zaznamkov, gesel, zavihkov in zgodovine med napravami, zato lahko svoje podatke z računalnika ali druge naprave ponesete s seboj, kamorkoli želite. Pogled strnjenih zavihkov vam prihrani zoprno iskanje želene strani med množico odprtih zavihkov. Pri iskanju po spletu lahko vedno izbirate med več različnimi iskalniki. In še veliko več – popoln pregled možnosti, ki so vam na razpolago pri brskanju s Firefoxom za iOS, najdete na naši strani za pomoč in podporo.

Upamo, da boste z našim novim brskalnikom zadovoljni! Od naslednjih različic lahko seveda pričakujete še veliko več, saj ga nenehno izpopolnjujemo z novimi možnostmi in popravki. Če vam kaj ne deluje pravilno, pa nam lahko sporočite na naši strani za povratne informacije in lahko se zanesete, da bomo težavo poskusili odpraviti.