Brezplačna delavnica Webmaker v Lendavi

Matjaž Horvat

1

mozilla-webmaker_logo-wordmark_RGB

Kaj? Brezplačna delavnica ustvarjanja spletnih strani Mozilla Webmaker.
Kdaj? Sobota, 14. februar, ob 10. uri.
Kje? MKI Mansarda, Mlinska ulica 5, Lendava (zemljevid).
Kako? Registriraj se tukaj.

Si želiš narediti spletno stran, pa ne veš niti kako bi začel? Imaš noro idejo za startup, vendar si popoln začetnik? Potem imaš zdaj enkratno priložnost.

Mozilla želi s projektom Webmaker na milijone uporabnikov interneta naučiti spletnih veščin in jih spremeniti v ustvarjalce. V okviru projekta potekajo brezplačne delavnice po vsem svetu, ki jih je doslej vodilo preko 10.000 mentorjev, na voljo pa so tudi zabavna orodja, ki začetnikom pomagajo razumeti, kako poteka ustvarjanje na spletu.

FF4

Prva letošnja delavnica Webmaker v Sloveniji bo potekala v soboto, 14. februarja, ob 10. uri v Mladinsko-kulturnem inkubatorju Mansarda v Lendavi (Mlinska ulica 5). Na njej bodo udeleženci na zabaven način spoznali kako deluje splet, ustvarili svojo prvo spletno stran in sestavili kratek video.

Delavnica je brezplačna, zaradi lažje organizacije ter omejenega števila prostih mest pa se je na dogodek potrebno prijaviti. Potrebuješ samo prenosnik in dobro voljo.

Ni komentarjev

  1. Aleš wrote on ::

    Povabil bi vas še na goričko matančneje v šalovce da bi skupaj z gasilci organizirali tak tečaj! Prosim za kontakt preko maila! Lp aleš